Online shotjes kopen en partydrinks bestellen doet u bij MPVdrink/miniatuurtje. Immers de grootste in Private-label drinks wordt je niet zomaar.Wij onderscheiden on o.a. door snelle levering van de door u besteldepartydrinks. Onze shotjes zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingsvormen. Kleine glazen mini flesjes 20ml. Kunststof petflesjes 20ml of kunststof reageerbuisook 20ml shotjes in diverse HOE HET OOIT BEGON:.shotjes & shooters hebben sinds het begin van de tachtiger jaren een explosieve groei meegemaakt onder uitgaand Nederland en ver daarbuiten. Jong en oud zijn er min of meer mee opgegroeid. Op menig vakantie bestemming worden de vetste en coolste drinks gemaakt.

Zoals menig DJ zijn muziek mixte gebeurde dit ook met de diverse dranken. Ook binnen onze landsgrenzen is deze trend voortgezet. Enkele merken worden wereldwijde begrippen. Ook onze partydrinks vinden gretig aftrek zowel in Nederland als ver daarbuiten.We leveren onze producten en diensten binnen de Benelux, Duitsland, Spanje, Oostenrijk, Denemarken en Zweden.Onze shotjes& partydrinks ben je vast wel ergens tegen gekomen.We bestellen immers tegenwoordig alle drinks on-line. Bent u de volgend?

Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde Nederlandse distilleerderijen. Daar waar anderen slechts een drink met een vaste afbeelding hun naam settelen is Miniatuurtje erin geslaagd naam te maken in maatwerk voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Meerdere smaken uit ons assortiment met een diversiteit aan etiketten en maatgebonden aan onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om een geboorteborrel, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of natuurlijk als huwelijksbedankjes, men weet ons te vinden.

“Een drankje als bedankje was een feit” (Sinds 2004 zijn wij trendsetter met deze naam)

Dit bleef bij horeca en ondernemend Nederland niet onopgemerkt. Menige bedrijven zijn sinds jaar en dag trouwe klant en vaste afnemer van onze producten – diensten. Voor diverse party’s, binnen en buiten evenementen, feesten en partijen en horeca evenementen leveren we vaak thema gebonden drinks van de voor dat feest van toepassing zijnde ontwerpen of organisator. U kunt dan denken aan openingsfeesten, verenigingsfeesten, apres ski feesten, foute feesten. Menige bar, cafe, discotheek brengt zo zijn onderneming op een makkelijke manier onder de aandacht bij zijn gasten middels onze shotjes – shooters. Een kreet van ons doet zijn naam ook eer aan.

 “Wij maken uw reclame vloeibaar”

Onze eigenwijze bedrukte shotjes – shooters hebben niet alleen een hoog gadgets gehalte maar is ook een markante verschijning in horecasferen maar ook voor gebruik in huiselijke kring. Je eigen bedrukte flesjes in zakpocket formaat met een alom bekende uitstraling. Zowel in kleine als grote oplages te verkrijgen.
De shooters – shotjes bedrukken wij met uw persoonlijke boodschap, wensen of dat van uw klanten. Met een ruime keuze aan smaken uit ons assortiment.

Miniatuurtje “klein” in naam, groots qua mogelijkheden

Ondernemers krijgen bij ons tevens de mogelijkheid om een “All Inclusive Pakket”* te laten maken.
Dit All Inclusive Pakket omvat het consument gereedmaken van uw eigen drank in zgn. 5pack, 10pack, en 25 stuks horeca blister / trays. Ook kunnen wij het maatwerk voor uw verzorgen omtrent kartonnage verpakkingen met of zonder inlays. In No-Time heeft u zo uw eigen brand. Op evenementen waarbij door gemeente verordening Pet verpakking wordt voorgeschreven kunnen wij aan deze behoefte ook voldoen.
( > 2500 stuks ) Standaard leveren wij af in glazen 20ml flesjes. Voor Pet verpakken geldt een toeslag.

Al onze verpakkingen en sluitmaterialen zijn Foodproof. Botteling van onze producten geschiedt conform de voorgeschreven eisen en wettelijke regelgeving.Kleine mini flesjes in onze Partbox of tray

Zoek