MPV-Drinks Miniatuurtje is al jaren het bedrijf voor kleine mini flesjes drank (20ml) met een eigen etiket! Wij leveren gepersonaliseerde shooters, shotjes in zowel glazen als kunststof petflesjes, kunststof reageerbuisjes aan zowel de particuliere als de zakelijke markt in binnen- en buitenland. Maar ook in andere inhoudsmaten zijn onze producten te verkrijgen en stellen we onze diensten beschikbaar. Meestgebruikte inhouds maten en verpakkingsvormen zijn 20ml - 50ml - 100ml - 200ml - 350ml - 500ml - 0,7L - 1L - 10L events / evenementverpakking.  Dranken in steengoed verpakking. (kruiken) Glazen flesjes / flessen en kunststof flesjes en flacons. Ons drankenassortiment bestaat uit meer dan 30 dranken. Buiten dit maken we voor derde partijen nog klantgebonden producten, dranken en maatwerkproducties. Waaronder diverse slijterij ketens, dranken groothandels en verzorgen wij de botteling van een aantal drankmerken. Ook staan we aan de wieg voor een aantal nieuw ontwikkelde dranken. 


Wij werken met een netwerk van wederverkopers binnen NL en daarbuiten. Mocht U interesse hebben als wederverkoper van onze producten en diensten dan bent u hier aan het juiste adres. Uw mail met geldig BTWnr en KVKnr zullen we graag beantwoorden.

 

 

afbeelding joop

Wij maken private label drinks in diverse inhoudsmaten
afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

 

Wilt u uw eigen drank? Wilt u uw eigen flesjes? Wilt u uw eigen drank concept samen met ons ontwikkelen en uitwerken.  Flessen laten afvullen? Ook dat kunnen wij bij MPV-Drinks voor u verzorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden hiervoor. Reeds diverse concepten hebben wij voor derden uitgewerkt en op de markt gebracht.

Klein in naam. GROOTS in mogelijkheden.

Zoek