• Miniatuurtje

  Private Label Drinks

 • Miniatuurtje

  wij maken uw reclame vloeibaar...

 • Miniatuurtje

  Shooters

 • Miniatuurtje

  Shotjes

 • Miniatuurtje

  Kruidenbitters

Voor velen is de zomervakantie weer achter de rug. De maanden Mei tm Sept zijn dé maanden bij uitstek om te trouwen, in het huwelijk te treden of uw bruiloft te laten plaatsvinden. Plannen hiervoor worden vaak gemaakt ruimschoots daarvoor of in de maanden Jan - Feb - Mrt - Apr. Voorafgaande op het "JA" woord worden op bepaalde vakantiemomenten vaak de mooiste foto's kiekjes gemaakt om later verwerkt te worden op een eigen etiket. Uw eigen persoonlijke afbeelding voor de bedank drankjes voor u en uw gasten. Jullie eigen bedankjes bruiloft - huwelijk -trouwen krijgen op deze wijze wel een heel persoonlijk karakter.

Menig magazine besteed er ruimschoots aandacht aan om jullie voornemen nog meer kracht bij te zetten o.a. Nederland bruist, Bruid & Bruidegom, Trouwen, weekblad Flair. Ook staan wij vermeld als producent-leverancier van drank bedankjes op diverse sites en diverse bladen. Ook kunt u bepaalde bijdrages lezen van ons op diverse websites. Wij voorzien dus niet alleen de horeca van shooters - shotjes, partydrankjes, bedank drankjes - drank bedankjes maar op menig bruiloft - huwelijk - trouwerij ontbreken onze bedankjes voor uw huwelijk niet.

Graag willen wij u informeren over de diverse mogelijkheden van onze producten en diensten. Wij kunnen aan u maatwerk leveren voor een onvergetelijke dag. Uw mooiste dag verdiend maatwerk.

Op onze de site BEDANKJES HUWELIJK kunt u een impressie zien van onze gemaakte producten.

 

Zoek