• Miniatuurtje

  Private Label Drinks

 • Miniatuurtje

  wij maken uw reclame vloeibaar...

 • Miniatuurtje

  Shooters

 • Miniatuurtje

  Shotjes

 • Miniatuurtje

  Kruidenbitters

Zowel de zakelijke als particuliere markt hebben al meer dan 10jaar kennis gemaakt met Miniatuurtje. Eerst klein qua producten maar nu groots qua mogelijkheden. Steeds meer organisatoren weten de weg te vinden naar MPV-Drinks Miniatuurtje als drankengroothandel.
Niet alleen voor lekkere shotjes in kleine mini flesjes van glas – kunststof of reageerbuisjes maar ook steeds vaker zijn we bij events – festivals – evenementen vertegenwoordigt als drankengroothandel.
Onze range is van klein tot grootverbruik. Van alcoholische dranken tot non-alcoholic drinks.

Water op een festival is een eerste vereiste. Ook hierin kunnen wij voor u faciliteren om op uw event – festival of evenement om deze eerste levensbehoefte te leveren met uw eigen etiket.

Energydrinks met uw eigen label geven nog meer naamsbekendheid aan uw geplande happening. Bovendien is het een uitstekende marketing tool.

Shaved Ice met diverse siropen maar ook met alcoholhoudende dranken verhogen de feestvreugde en geven meer kleur en smaak aan uw festiviteiten. Consumenten zien dit vaak als een mooie toevoeging en meerwaarden op diverse feesten. Als marge tool is het een echte uitschieter.

Behoefte aan bier – wijn – frisdrank of een totaalconcept op maat stuur een mail voor verdere info. Drankengroothandel MPV-Drinks verzorgt graag uw vloeibare deel van uw feesten. Combineer dit met uw eigen label – etiket voor nog meer vloeibare reclame. Ervaar zelf hoe iets kleins groots kan zijn.

Zoek