• Miniatuurtje

  Private Label Drinks

 • Miniatuurtje

  wij maken uw reclame vloeibaar...

 • Miniatuurtje

  Shooters

 • Miniatuurtje

  Shotjes

 • Miniatuurtje

  Kruidenbitters

Feel & tasted the energy is een veel gehoorde kreet op menig Festival.Ze geven er vaak de beleving er van weer.Dit geldt niet alleen voorgenoemde maar ook voor drankproducten.Met deze wetenschap en kennis van de consumenten van “wat leeft er nu onder de mensen”zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een nieuw partydrankje. Een proces van onze zijde wat 2 jaren heeft  geduurd.Van gedachtengoed tot realisatie. Samen met onze destillateur zijn we daar uit gekomen. Onderstaande kenmerken gaf men aan en wij hebben daar met onze productontwikkeling er goed rekening mee gehouden. Hieronder volgen enkele kenmerken en veel gehoorde opmerkingen:

 • Het nieuwe partydrankje moest herkenbaar zijn, makkelijk weg te drinken zijn, volwassen uitstraling hebben, stoer &mannelijk zijn.
 • De kleur moest absoluut niet rood zijn met een geel dopje!! Men vond dit drankje voortaan zeer kinderlijk, oudbollig,niet meer passen in deze tijd.veel gehoorde kreet is dat het absoluut niet op Flugel mag lijken. “out off the box.
 • 2jr studie/onderzoek/testen/ luisteren naar klanten zijn voorbij gegaan enwe zijn erin geslaagd iets neer te produceren en neer te zetten waar menigeen een stuk herkenbaarheid in terug zal vinden.
 • Met trots presenteren wij hierbij ons nieuwe partydrankje”Festyshot”

Een energiek smaakvol partydrankje van 12% met de smaak van een wel heel herkenbaar energydrankje. Aan U de look &feel

Festyshotszijn altijd Festival proof. U zult Festyshot altijd tegen komen waar dan ook in een kunststof verpakking: waaronder.

Festyshots pet 20ml(pet flesjes)30st per displayverpakking

Festyhot pet 20ml (reageerbuisjes30st per displaybucket.

Festyshots’ best friends pet 250ml( 250ml pet verpakking voor je beste vrienden met gratis shot glaasjewant de party vier je niet alleen.

Festyshots0,7L horeca (glazen horeca fles met een inhoud van 0,7L voor nog meer feestvreugde( per omdoos van 6 flessen 5 gratis shotglaasjes.Wilt U Festyshots in uw onderneming, festival, evenement of waar dan ook neem dan even vrijblijvend contact met ons op omtrent de diverse mogelijkheden. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maar natuurlijk kunt U ook onze andere shotjes smaken on-line blijven  bestellen in kunststof petflesjes -kunststof reageerbuisjes. Allen 20ml tegen de goedkoopste shotjes prijzen tegen leuke marges vooru als ondernemer van uw festival/wvenement of event. Vaak zijn wij stukken goedkoper dan zgn. merken aanbieders. alleen dan is nu alles voorzien van uw eigen beeldmerk/etiket/logo.

FESTYSHOT ENERGYSHOT

reageerbuis shotjes party shotjes met eigen logo of eigen etiket

Zoek