• Miniatuurtje

  Private Label Drinks

 • Miniatuurtje

  wij maken uw reclame vloeibaar...

 • Miniatuurtje

  Shooters

 • Miniatuurtje

  Shotjes

 • Miniatuurtje

  Kruidenbitters


Drankjes als Bedankjes. Miniatuurtje hét adres voor Drank Bedankjes.

Deze kleine mini flesjes drank, ook wel genoemd een miniatuurtje, zijn er momenteel in meer dan 30 verschillende smaken en ons assortiment gaan we in de toekomst zeker uitbreiden. Niet alleen in kleine mini flesjes maar ook in andere inhoudsmaten en vormen. Ook voor derden maken wij smaken onder hun eigen label – brands en zijn dus klant voorbehouden. Voor de mooiste momenten is er een klein flesje drank in diverse smaken en kleuren. Bedankjes bij uw verloving, een klein bedankje bij uw bruiloft, kleine bedankjes bij de geboorte van een (klein)zoon of (klein)dochter (geboorteborrel). Bedankjes bij een jubilea, kleine flesjes drank bedankjes bij een 25 jarige huwelijk feest of een 50 jarig huwelijk. Bedankjes als give-away bij uw vrijgezellenfeest of zomaar een feest. Bij de opening van een bedrijf zorgt ons kleine flesje drank voor een goede herinnering aan de bedrijfsopening en zal uw bedrijf zeker op de kaart zetten. 
Onze kleine flesjes drank zijn als bedankjes een blijvende herinnering aan deze mooie momenten. Een gepersonaliseerd klein flesje drank met uw eigen etiket als bedankje! Huwelijk bedankjes, geboorte bedankjes, kleine gepersonaliseerde bedankjes die nu eens écht persoonlijk zijn. Kleine flesjes drank met uw eigen etiket als mini poster. Een maximale promotie van uw evenement of feest. Kleine flesjes drank met uw mooiste foto als etiket. Hét persoonlijke bedankje naar uw gasten aanwezig bij uw huwelijk. 
Kleine mini flesjes drank, miniatuurtjes,  bestel je natuurlijk ook bij de drankenman die ze maken kan. Betaalbare bedankjes voor uw huwelijk, persoonlijke bedankjes voor uw bruiloft, bedankjes voorzien van uw persoonlijke wensen verwerkt in uw eigen etiket komen van Miniatuurtje. Want Miniatuurtje voor Drank Bedankjes.

De nummer #1 van Nederland als het gaat om kleine mini flesjes drank. Al onze producten vervaardigen wij zelf. Rechtstreekse productie van de band in vertrouwde hand naar klant. Miniatuurtje voor Drank Bedankjes - Drankjes als Bedankjes - Bedank Drankjes.
Bestellen rechtstreeks bij de bron! Waar nog anders.

 

 Uw eigen persoonlijke drankje als bedankje voor minder dan één €uro per stuk.

 

Drankje als bedankje

 

Zoek