• Miniatuurtje

  Private Label Drinks

 • Miniatuurtje

  wij maken uw reclame vloeibaar...

 • Miniatuurtje

  Shooters

 • Miniatuurtje

  Shotjes

 • Miniatuurtje

  Kruidenbitters

 

De zomer is weer voorbij. De herfst is in volle gang en de winter is weer in aantocht. De buitenfeesten hebben zich verplaatst naar binnen. De aftrap voor binnen feesten op zijn best. Maar de sfeer wordt er niet minder om met diverse thematische feesten waaronder foute avonden en shotjes avonden. Wanneer u als ondernemer het voornemen heeft om een shotjes avond te organiseren kunnen wij met onze producten en diensten u faciliteren. Tijdens deze shotjes avond leveren wij de shotjes uit in diverse mogelijkheden. Dit alles op basis van retourrecht. U betaald dus datgene wat u daadwerkelijk verbruikt. Aangebroken verpakkingen zijn vanzelfsprekend hiervan uitgesloten. Dit op grond van hygiëne overweging.

 

Wij kunnen u faciliteren in glazen mini flesjes / shooter flesjes - kunststof flesjes of kunststof reageerbuisjes / reageerbuis shotjes - shotflessen - bulkverpakking - mobiele bar - shaved ice.
Tijdens de shotjes avond zijn de glazen shooter flesjes 20ml te verkrijgen per display doos a 25 stuks / 200 stuks per omdoos. Liever kunststof shot flesjes 20ml geen probleem. Deze zitten verpakt in een display doos a 30 stuks / 240 stuks per omdoos. Kunststof reageerbuisjes 20ml zijn weer helemaal hip en trendy. Verpakt in een party bucket a 30 stuks / 180 stuks per omdoos.
De vetste shots leveren wij uit in een shotfles a 0,7L voor nog meer party fun.
Bent u die horeca ondernemer die dit durft te ondernemen!

 

Met onze mobiele bar leveren wij de lekkerste shotjes uit in bulk. Een en ander is ook te combineren met shaved ice. De lekkerste shotjes met geschaafd ijs voor nog meer smaak en beleving. Deze mogelijkheden passen prima bij shotjes avonden waar men grote groepen mensen verwacht. Indoor evenementen en indoor events. Graag maken we voor de ondernemer vrijblijvend een offerte of levering op maat op. Uw shotjes avond met slechts een smaak en een kleur behoren écht tot het verleden. Wij brengen kleur en smaak in uw onderneming. Stuur uw mail vandaag nog voor de mogelijkheden.

Zoek